СТРОИТЕЛСТВО НА КЪЩИ И БАСЕЙНИ

Фирма Куолити Груп е специализирана в изграждането на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради до ключ, строителство промишлени сгради, проектиране и изграждане на стоманобетонни басейни с уникални форми.

Нашата основна цел е да Ви предложим високо качество на услугите и конкурентни цени на пазара. Работим с екип от доказали се професионалисти с богат опит и рутина.
В изграждането на строежите си влагаме висококачествени материали и суровини.

Ние сме лицензиран изпълнител по програми за енергийна ефективност. Фирмата успешно работи с водещи банки по кредитни програми за обновяване на сгради с до 35% безвъзмездно подпомагане.
Разполагаме с необходимата механизация, машини и инструменти за изпълнение на обекти с високи изисквания за бързина и качество.
Даваме гаранция за всички извършени строителни и и строително-ремонтни дейности съгласно ЗУТ на Република България.

Екипът ни ще Ви предложи компетентен съвет и богат избор от фасадни и декоративни мазилки, интериорни и блиндирани врати и щори за вашия дом, офис или гараж. Изграждаме и оборудваме частни и обществени градински площи.

Предлагаме строителство на къщи, еднофамилни и многофамилни, както и документацията към тях през всеки етап до завършването им, както за монолитна традиционна къща (сграда, която се изгражда по традиционния начин), така и за по-нетрадиционния вариант: сглобяеми къщи.

Бетонните басейни са едни от най-висококачествените плувни басейни,които можем да изградим за Вас. Когато изградени правилно, тези басейни предлагат дълги години експлоатация преди да имат нужда от поддръжка или ремонт.