Нашата фирма специализирана в изграждането на промишлени сгради и съоръжения, складове, цехове, логистични бази и други, заедно с прилежащата им инфраструктура. Строителството на този тип сгради изпълняваме както с метална, така и с бетонна конструкция – по избор на клиента. Също така извършваме и съпътстващите основната ни работа дейности като: товаро-разтоварителни работи, разчистване и подготовка на терена, полагане на основи и много други.

Ние сме коректен и надежден партньор, изпълняваме възложената ни работа качествено и в срок.

В зависимост от конкретното задание можем да се включим в различни етапи от строителната дейност – изграждане на груб строеж, довършителни работи, реновация и други.;

Строителна фирма Куолити Груп ЕООД, е специализирана в изграждането на промишлени сгради и обекти от метални конструкции. Разполагаме с екип от опитни специалисти и с всички необходими съоръжения, нужни за изпълнението на този тип строителство. Това гарантира качество и бързина при изпълнението на този вид строежи.

В строителството металните конструкции намират широко приложение в изграждането на всякакъв тип промишлени сгради – халета, складове, фабрики, цехове. Също така с метална кнструкция могат да се изграждат обществени сгради, като например гаражи за автомобили. Голямо предимство на металните конструкции е лесният и бърз монтаж и демонтаж, както и реконструкцията им. Именно това позволява бързото и лесно преместване на металната конструкция от едно място на друго.

Нашата крайна цел е качество и надеждност на извършената работа, а оттам и пълна удовлетвореност на клиента.

Използването на поцинковани метални конструкции в промишленото строителство става все по-разпространено. Това е така заради поевтиняването на самите стоманени профили, от които се правят метални конструкции, както и заради възможността конструкцията да се изгради без междинни колони, което не е възможно да се направи при използването на стомано-бетонни конструкции.

Освен това използването на метални конструкции е много по-привлекателно от гледна точка на визия и чистота на формите. Полиуретановите или минералноватните панели са неразделна част от този тип строителство. Също така се предлагат стенни “сандвич” панели и покривни панели. Всяка метална сграда може да бъде допълнена с широк набор от топлоизолации и аксесоари в зависимост от вашите предпочитания.