Фирма Куолити Груп ЕООД е член на Българска Строителна Камара – удостоверение за регистрация № I – TV 014323.

С богатия си опит и квалифицирани специалисти дружеството е лидер на пазара, като сме специализирани в изграждането на частни и обществени бетонови басейни, водни съоръжения, жилищни, обществени и промишлени обекти. Предлагаме цялостни решения като главни изпълнители на сгради и съоръжения и развиваме инвестиционна дейност в собствени проекти, както и реконструкция и модернизация на сгради, саниране и др. Извършваме ремонтно-възстановителни дейности на апартаменти и къщи на частни клиенти, както и офис помещения, търговски обекти и административни сгради.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Фирма “КУОЛИТИ ГРУП” ЕООД специализира в сферите на сухото строителство, промишления алпинизъм, строителството на еднофамилни къщи и сгради, проектиране и строителство на басейни в София и страната. В своята работа “КУОЛИТИ ГРУП” ЕООД е създалa имe на коректен партньор с гъвкава политика, гарант за качество и коректност.

Фирмата успешно реализира проекти с до 100% безвъзмездно финансиране по всички програми достъпни за България от Еврофондовете. Разполагаме със специалисти в съответните области с богат опит и рутина. Фирмата разполага с необходимата механизация, машини и инструменти за изпълнение на обекти с високи изисквания за бързина и качество. Фирмата дава гаранция за всички извършени строителни и и строително-ремонтни дейности съгласно ЗУТ на Република България.

Поради стремежа ни за комплексно обслужване на всички наши клиенти фирмата е изградила широка мрежа от партньори и предлага цялостно проектиране и изработване на кухненско обзавеждане, както и мебели за дома и офиса. Със своя дългогодишен опит и екип от доказани професионалисти фирмата гарантира качествено и достъпно решение за всеки ремонт.

Строим единствени по рода си еднофамилни и многофамилни жилищни сгради – както монолитни, така и сглобяеми.

Изграждаме бетонни и стоманобетонни басейни с форма по избор на клиента, като предлагаме богато разнообразие от уникални форми. Също така предлагаме богата гама от стъклокерамични пана и фризове за украса на вашия басейн.

Предлагаме цялостни ремонти, поставяне на топлоизолация и хидроизолация, поставяне на окачени тавани и др.

КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ