Строителство На Луксозни Къщи

Строителство На Луксозни Къщи

Фирма Куолити Груп отделя специално внимание на сигмента къщи, които се водят луксозни, като цялостното проектиране и изграждане е съобразено с предпочитанията на клиентите (инвиститорите).
Освен луксозни къщи Куолити Груп строи и класически еднофамилни къщи, умни къщи и индивидуални проекти.

При изграждането, от основи до ключ, се спазват всички нормативни и конструкционни изисквания.

Фирмата не допуска компромис с качеството на строителните материали,влагани в строежите си, а също така с технологията при изграждането им. Множеството доволни клиенти са нашата най-добра реклама. Удовлетворението на инвеститорите ни показва и ни дава увереност да продължим да предлагаме все по-конкурентни и качествени услуги в областта на строителството.

Изкопни работи, груб строеж, покривни работи и до най-малкият детайл в изпълнението на довършителните работи, професионалният ни екип внимателно Ви изслушва на всеки етап от изграждането на сградата, като се стремим да прилагаме Вашите идеи, подпомогнати с нашето професионално виждане, за да бъде крайният резултат точно отражение на Вашите нужди.

Приоритет на строителна фирма Куолити Груп е качествено изпълнение на договорените строителни работи, точно спазване на работните проекти, постоянен надзор и контрол от началото на изпълнение на проекта до неговата пълна реализация, стриктно спазване на пусковите срокове и договорените бюджети, поддържане на коректни отношения с участниците в инвестиционния процес.

Фирмата може да се ангажира с:
– Намиране на терен
– Безплатен премиум проект
– Административна и юридическа подкрепа
– Прозрачна оферта до последния детайл
– Гъвкави пакети за строителство и довършване – икономичен, стандартен и премиум.
– Перфектно изпълнение с гаранция
– Личен ръководител на всички дейности

Фирмата предлага вертикална планировка – градини, огради и довари, озеленяване, декоративни настилки и др.

Дружеството разполага с квалифициран технически персонал – строителни инженери, техници, геодезист, зидаро-кофражисти, арматуристи, зидаро-мазачи, бояджии, реставратори, дърводелци, заварчици, електротехници, водопроводчици и гарантира срочно и качествено изпълнение на поетите обекти.