ПРОДАВА СЕ! НОВОСТРОЯЩА СЕ ЛУКСОЗНА КЪЩА ОТ КУОЛИТИ ГРУП !

Строителство на къщи
portfolio
Инвеститор:
Куолити Груп ЕООД
Изпълнител:
Куолити Груп ЕООД
Дата на извършване:
01.01.1970
Локация:
с. Радиново, общ. Марица, обл. Пловдив
ЗА ПРОЕКТА

Предлагаме ви НОВОСТРОЯЩА СЕ ЛУКСОЗНА КЪЩА на два етажа с просторна веранда. Квадратурата на сградата е 327,73 кв.м., от които 44,11 кв.м, веранда. Площта на парцела е 733 кв.м. Ще има две паркоместа. От просторната веранда ще се наслаждавате на целия двор и изглед към Родопитe. Къщата ще бъде построена в затворен комплекс ТЕРЕС, на 6 км. от гр. Пловдив. Комплексът предлага регулиран достъп, детска площадка, тенис на маса, целогодишна поддръжка. Мястото е спокойно и живописно, същевременно комуникативно. Къщата ще бъде присъединена към EVN, ВиК и канализация. Ще бъде завършена до етап латекс и ламинат, със завършени бани до ключ и коридори, застлани с плочки. Ще разполага с отопление с термо помпа и подово утопление.

Разпределение:

– първи етаж – ще се състои от просторна дневна с площ 62,81 кв. м., с кухненски кът и трапезария, с излаз на панорамна веранда. Ще има обособен килер, голяма баня с тоалетна, една спалня – светла и уютна, която ще разполага с отделен санитарен възел – баня с тоалетна, както и с гардеробна. Също така ще има и голямо преддверие с площ от 32,36 кв. м. и с гардероб.

– втори етаж – ще се състои от три светли и уютни спални – родителска и две детски. Родителската спалня ще разполага с отделно санитерно помещение – баня с тоалетна, както и с гардеробна и тераса. Ще има голяма баня с тоалетна, която ще обслужва двете детски спални, Също така ще има и голям коридор и просторно емпоре (вътрешна тераса), където ще има масичка и столове за кафе.

Къщата ще бъде изпълнена с висококачествени материали. Проектирана е с цел да създава удобство, уют и спокойствие. Ще отговаря на всички съвременни стандарти за строителство.

ПРОДАЖНА ЦЕНА: 385 000 евро!

Обявената продажна цена е без ДДС!