Представяме ви новия проект на строителна компания Куолити Груп ЕООД – строителство на нови луксозни къщи в ж.к. “Терес”, с. Радиново, обл. Пловдив

Строителство на къщи
portfolio
Инвеститор:
Куолити Груп ЕООД
Изпълнител:
Куолити Груп ЕООД
Дата на извършване:
29.07.2020
Локация:
с. Радиново, обл. Пловдив
ЗА ПРОЕКТА

          След строителството и продажбата на къщата на симфонията в ж.к. „Терес“, Куолити Груп ЕООД изпълни нов проект – строителство на нови еднофамилни къщи с уникални и съвременни визии и дизайн.

КЪЩА МОДЕЛ 1

Къща на един етаж, с мансарда, с разчупена и модернистична визия, с просторна веранда. Разполага с паркоместа за два автомобила и отопляемо  джакузи, петместно. РЗП на сградата е 242 кв.м, от които 16 кв. м. е верандата с изглед към двора, 10 кв. м. входна веранда и 40 кв. м. веранда на втория етаж с прекрасна гледка към нощен Пловдив. Къщата се намира на 6 км. от гр. Пловдив в затворен комплекс „ТЕРЕС“, който предлага регулиран достъп, детска площадка, волейболно игрище, маси за тенис на маса, целогодишна поддръжка. Мястото е спокойно и живописно, същевременно комукативно. Къщата е присъединена към EVN, ВиК и газификация, канализация, поливна система, ограда, вертикална планировка.

Разпределение:

  • първи етаж площ 160 кв. м., състоящ се от просторна дневна с кухненски кът, с площ 51,5 кв. м., с излаз на панорамна веранда. Кухнята е функционална и красива, изцяло обзаведена с готварска печка, керамичен плот, аспиратор, вградени хладилник и съдомиялна. Има и прекрасен прозорец над основния плот и мивката. На етажа са разположени  две спални, обзаведени, светли и уютни. Обособени са килер, перално помещение, изцяло завършена голяма баня. Към мансардния етаж води модерно отворено стълбище.
  • втори етаж – мансарден, с площ от 42 кв. м., състоящ се от една спалня, гардеробна и санитарен възел, веранда, покривни прозорци.

Къщата е построена се с висококачествени материали: тухли Wienenberger, покривна система TONDACH с 30 години гаранция, дограма TROCAL – 6 kam., троен стъклопакет Ка стъкло, външна изолация 10 см, висока плътност и силиконова мазилка, облицовка с гранитогрес и декинг. Монтирани са окабеляване, ТВ и интернет във всяка стая, стойки и изводи за климатици, осветителни тела. В двора има набита сонда и поливна система. Монтирани са газов отопляем котел, радиатори, конвектори и лири, както и ел. дворна врата. Имотът е проектиран с цел да създава удобство, уют и спокойствие.

Къщата отговаря на всички съвременни стандарти за строителство.

КЪЩА МОДЕЛ 2

Къща на един етаж, с мансарда, с разчупена и модернистична визия, с просторна веранда, паркомясто и парцел с площ 401 кв. м. РЗП на сградата е 212 кв.м от които 22 кв.м е верандата с изглед към двора, 10 кв.м. входна веранда. Къщата се намира на 6 км. от гр. Пловдив в затворен комплекс ТЕРЕС който предлага регулиран достъп, детска площадка, волейболно игрище, тенис на маса, целогодишна поддръжка. Мястото е спокойно и живописно, същевременно комуникативно. Присъединена е към EVN, ВиК, газификация и канализация.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:

           първи етаж, състоящ се от просторна дневна с кухненски кът с излаз на веранда. Има обособено перално помещение, голяма баня, две спални, светли и уютни. Към мансардния етаж води модерно отворено стълбище.

           втори етаж – мансарден с площ от 40.00 кв.м, състоящ се от спалня, гардеробна и санитарен възел, покривни прозорци VELUX. Къщата е изпълнена с висококачествени материали: тухли wienenberger, покривна система TONDACH с 30 години гаранция, дограма TROCAL – 6kam. троен стъклопакет Ка стъкло, външна изолация 10 см висока плътност и силиконова мазилка, облицовка с гранитогрес и декинг. Окабеляване ТВ и интернет до всяка стая, стойки и изводи за климатици.

           Имотът е проектиран с цел да създава удобство, уют и спокойствие. Къщата отговаря на всички съвременни стандарти за строителство.