ПРОДАВА СЕ! НОВА МОДЕРНА КЪЩА ОТ КУОЛИТИ ГРУП!

ПРОДАВА СЕ! НОВА МОДЕРНА КЪЩА ОТ КУОЛИТИ ГРУП!

Предлагаме ви НОВОПОСТРОЕНА КЪЩА на един етаж с просторна веранда и паркомясто. Квадратурата на сградата е 168 кв.м. Къщата се продава ведно с парцела, в който е построена. Площта на същия е 628 кв.м. От просторната веранда се наслаждавате на целия двор и изглед към Родопите и Пловдив, както и на прекрасния нощен изглед към светлините на Тепетата. Има входна веранда. Къщата се намира на 6 км. от гр. Пловдив, в затворен комплекс ТЕРЕС, който предлага регулиран достъп, детска площадка, волейболно игрище, тенис на маса, целогодишна поддръжка. Мястото е спокойно и живописно, същевременно комуникативно. Къщата е присъединена към EVN, ВиК и канализация.
Разпределение:
– един етаж, състоящ се от просторна дневна с площ 50 кв. м., с излаз на панорамна веранда и модерен кухненски кът, проектиран с панорамен прозорец над основния плот. Има обособено перално помещение, голяма баня с тоалетна, две спални, които са светли и уютни. Къщата е изпълнена с висококачествени материали. По желание в имота може да бъде изграден бетонов басейн, както и да се закупи съседен парцел.
Имотът е проектиран с цел да създава удобство, уют и спокойствие. Къщата отговаря на всички съвременни стандарти за строителство.

За допълнителна информация и огледи: тел.: 0896695669.

ПРОДАЖНА ЦЕНА: 220 000 евро без ДДС!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.